Dit jaar vindt er weer een cursus beeldhouwen plaats. Deze cursus is gepland in de week van 13 tot 17 september. Volgend jaar hopen we in juni ook weer een cursus te kunnen organiseren. Tijdens de cursus wordt er gewerkt met zachte en hardere steensoorten zoals speksteen, serpentijn, albast en zandsteen. Er wordt individueel gewerkt, dit houdt in dat je gestimuleerd en begeleidt wordt in het ontdekken van je eigen vormen en ideeën.

Er wordt individueel gewerkt, dit houdt in dat je gestimuleerd en begeleidt wordt in het ontdekken van je eigen vormen en ideeën. Ervaring is niet nodig ook voor beginners zijn alle steensoorten eenvoudig te bewerken. Onder begeleiding van Thea en Rosaline, wordt een zelf gekozen steen bewerkt met handgereedschap. De steen en het gevoel dat u bij deze steen krijgt, liggen aan de basis van het beeld dat gemaakt zal worden. U werkt individueel aan een steen die u zelf heeft uitgekozen. Zodra u een basis in uw steen gemaakt heeft, kunt u aan de vormgeving beginnen. U kunt intuïtief te werk gaan (de vorm van de steen volgen) of een steen kiezen op basis van een idee dat u heeft. 

U krijgt uitleg over het juiste gebruik van gereedschap, zoals de hamer, beitels, verschillende soorten raspen en schuurpapier.

De prijs voor de workshop is EUR 180,== p.p. De prijs is inclusief gebruik van gereedschappen, 2 lunches en koffie/thee tijdens de workshop. De steen betaalt u apart per kilo, er is ruime keuze uit diverse soorten en groottes.

Voor een kleine indruk bekijk ons foto-album https://www.flickr.com/photos/147192622@N05/albums

Bekijk de brochure hier.

Tijdens deze workshop kunt u verblijven op onze camping, in een huurtent of in uw eigen kampeermiddel. U krijgt dan 10 euro korting op de cursus. Ook deelnemers die niet op de camping verblijven zijn van harte welkom.

nl_NLNL